Distribuie pagina pe facebook

articole

Provizii pentru zile negre

 

catel u os    Ati observant probabil la mai multi caini un obicei ciudat, acela de a ascunde mancarea prin casa sau prin diferite locuri, dupa care le cauta si le mananca.

   Aceste ciudate obiceiuri sunt in stransa legatura cu radacinile stravechi ale cainelui, de vanator si colector de hoituri. Stramosii cainelui nu puteau spera ca vor primi doua mese pe zi, deoarece hrana nu era intotdeauna la dispozitie. Aceste animale depozitau prada vanata in diferite locuri pentru a se putea intoarce mai tarziu sa o consume, cand li se facea foame si nu gaseau alta prada. Sunt multe rase care si-au pastrat acest instinct. Oamenii nu pot sa inteleaga ratiunea acestei manifestari de imprastiere a hranei, daca nu incerca sa se gandeasca la instinctul care duce spre acest comportament. Daca vezi cainele ca imprastie hrana prin diferite locuri, aminteste-ti ca se conformeaza unor obiceiuri strabune. Daca nu iti doresti acest lucru, hraneste cainele doar in padoc si tine-l inchis pana mananca. 

 

Articol realizat de Razvan G.

 

    Chanda-Leah, un pudel miniatura, a ajuns in Cartea Recordurilor pentru ca a reusit sa execute cele mai multe trucuri -469.

Cainele tau pe site!

Pentru detalii CLICK aici

Sun

 Articole - Provizii pentru zile negre

cutu roade osu

 Articole - Hotul de pantofi