Distribuie pagina pe facebook

     Sun

     Am vazut anuntul online. Era un pui de câine, mic si portocaliu, în cautare de stapân sau cazare temporara. Am sunat, cu gândul sa ajutam cumva, sa-l cazam provizoriu si sa încercam sa-i gasim un camin definitiv.

Asa a ajuns la noi în casa. Un ghem mic, cu ochii mari. De când am luat-o în brate am avut sentimentul ca nu va mai pleca de la noi. Si asa s-a întâmplat!

Fiind în cautare de un nume, am decis ca “Sun” ar fi cel mai potrivit pentru ea si pentru noi. De atunci, ea e soarele nostru.

Fiind un metis gasit pe strada, nu stiam absolut nimic despre trecutul ei, talia la care va ajunge, comportamentul ei etc. Totul urma sa fie o surpriza pentru noi.

Sun si-a gasit locul în noua ei familie si surprizele n-au întârziat sa apara! De când era numai un ghem, iubea sa molfaie orice: pantofi, covor, sosete, mobila, cabluri, pixuri etc. Aproape zilnic ne astepta cu un nou “cadou“ facut bucati… Vremea a trecut, dintisorii ascutiti s-au schimbat, gherutele s-au tocit si Sun s-a mai maturizat. Aparent.

Când am început sa iesim cu ea afara, a descoperit noi tinte de ros: oase aruncate, bete si urechile celorlalti catei. Si-a facut o gramada de prieteni patrupezi cu care îsi petrece dupa-amiezile si împreuna cu care exploreaza fiecare centimetru patrat de iarba.

Datorita ei, am cunoscut multi oameni minunati, alti catei la fel de minunati, am colindat multe parcuri si locuri frumoase. Sun a devenit un câine minunat, plin de energie si voie buna, care îti lumineaza  ziua,  indiferent cât de prost-dispus te-ai întoarce de la servici!     

 

     sun 2     sun se intinde               

 

    Chanda-Leah, un pudel miniatura, a ajuns in Cartea Recordurilor pentru ca a reusit sa execute cele mai multe trucuri -469.

Cainele tau pe site!

Pentru detalii CLICK aici

Sun

 Articole - Provizii pentru zile negre

cutu roade osu

 Articole - Hotul de pantofi